Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Een dekbedovertrek: dit kun je niet missen!

Een dekbedovertrek kopen is ontzettend belangrijk, maar waarom eigenlijk? Stel je voor: je hebt net een nieuw dekbed gekocht voor je bed en je hebt geen dekbedovertrek over je nieuwe pronkstuk getrokken. Een paar nachten later kom je erachter dat er allemaal vieze vlekken in je gloednieuwe dekbed zitten. Balen zeg! Een dekbedovertrek had dit kunnen voorkomen. Je besluit direct een dekbedovertrek aan te schaffen. Maar waar moet je overtrek precies aan voldoen? Er zijn namelijk ontelbaar veel verschillende soorten en maten dekbedovertrekken. In deze blog vertellen wij waar jij op moet letten bij het aanschaffen van een dekbedovertrek.

Welk materiaal?

In de wintermaanden wil je het graag lekker warm hebben in je bed, maar in de zomer heb je liever een dekbedovertrek die goed ventileert zodat je niet badend in het zweet wakker wordt. Dekbedovertrekken kunnen gemaakt worden van katoen, satijn, flanel, jersey of linnen. Ben jij een echte koukleum? Kies dan een overtrek van flanel. Hierdoor weet je zeker dat je het niet koud krijgt in de wintermaanden. In een warme zomermaand kan je beter kiezen voor een katoenen of linnen overtrek. Deze materialen zijn zeer luchtig en zorgen ervoor dat je ’s nachts lekker door kan slapen.

Grootte van het dekbedovertrek

De grootte van het overtrek is natuurlijk een belangrijk item voor het aanschaffen van een overtrek. Heb je een eenpersoons of tweepersoonsbed? Overtrekken voor een tweepersoonsbed variëren van 200×200 tot 200×220 centimeter. Overtrekken voor een eenpersoonsbed variëren van 140×200 tot 140×220 centimeter. Wil je graag dat je je dekbed ook nog goed in kunt stoppen onder je matras? Kies dan voor een overtrek van 260×240 centimeter.

Filter op de juiste specificaties

Wil jij ook snel jouw overtrek hebben gevonden? Dan heb je geluk! Bij dekbedovertrekkenenzo.nl heb je ontzettend veel keuze in verschillende kleuren en design dekbedovertrekken. Op de website kan je het brede aanbod helemaal naar eigen wens filteren zodat je niet onnodig lang hoeft te zoeken!

 

https://www.dekbedovertrekkenenzo.nl/