Een bavette: de delicatesse voor op de barbecue

Een bavette: de delicatesse voor op de barbecue

Gaat u binnenkort barbecueën en bent u daarom op zoek naar een heerlijk stuk vlees waar u en uw gezelschap hun vingers bij aflikken? Wat dacht u dan van een bavette? Deze vleessoort wordt veelal gezien als dé delicatesse voor op de barbecue. In Frankrijk wordt een bavette daarom vaak bij een barbecue geserveerd. Hier in Nederland staat dit magere rundvlees ook wel bekend als de vanglap of vinkelap. Het is afkomstig uit de flank van het rund, waardoor het ontzettend mals is. Het is soms zelfs zo mals dat het rauw wordt gegeten. Maar de bavette is wel het allerlekkerste wanneer deze op de barbecue wordt klaargemaakt.

Een malse bavette kopen kan gewoon online

Wilt u graag een bavette kopen van de ambachtelijke slager? Dit kan tegenwoordig ook gewoon online. Ga daarvoor naar de website van Beef & Steak en zoek het vlees uit dat jij wilt bestellen. In het ruime assortiment van deze online slager vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Niet alleen vlees, maar bijvoorbeeld ook vis, bier, sauzen en barbecue-accessoires kunt u eenvoudig via de website bestellen. Of wat dacht u van een compleet vleespakket? Zo heeft u op een eenvoudige en snelle manier bestelt wat u nodig heeft. Bestel vandaag nog en kies zelf de dag uit waarop u het graag geleverd krijgt. Besteed u € 60,- of meer? Dan is de verzending gratis!

Ook heerlijke biefstuk bestelt u hier

Wist u dat Beef & Steak ook heerlijke biefstuk verkoopt? Of u nu graag biefstuk van een bizon, kalf, hert of Wagyu rund eet; in het assortiment van deze online slager vindt u alle soorten! Houdt u het meest van zo rood mogelijk vlees? Dan kunt u het beste kiezen voor biefstuk van een dier met veel uithoudingsvermogen, zoals een hert. Dieren met veel uithoudingsvermogen hebben namelijk meer zuurstof door hun korte spieren lopen. Dit zorgt voor de rode kleur in het vlees. Bezoek de website van Beef & Steak en ontdek welk soort biefstuk u hier allemaal kunt bestellen.