Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Een airco kopen nabij Dordrecht, wat moet u weten?

Het kopen van een airco doet u niet dagelijks voor uw bedrijf of woning in de omgeving van Dordrecht. BAKO is een specialist in koeltechniek en airconditioning uit Rhoon, die u graag deskundig advies geeft. Hierin maakt het niet uit of u een particuliere of zakelijke klant bent. Zij hebben de airco voor iedereen van Roosendaal terug naar Rotterdam.

Uw airco kopen bij een specialist regio Dordrecht

Uw nieuwe airco kopen bij BAKO is ideaal voor uw woning of kantoorpand in Dordrecht en omgeving. Met een snelle service en veel vakkennis plaatsen de monteurs van dit bedrijf uw airco binnen korte tijd in regio Roosendaal. Voordat dat allemaal gebeurt komt er eerst iemand van dit bedrijf langs bij uw aan huis of op locatie van het kantoorpand. Zij zullen de ruimte inspecteren en geven aan de hand van hun bevindingen deskundig advies. Tevens krijgt u de mogelijkheid om uit diverse airco’s te kiezen die u kunt laten plaatsen. Van standaard instapmodellen tot hypermoderne airco’s, deze specialist heeft ze allemaal. Indien u graag de verschillende airco’s in hun assortiment ziet, bent u van harte welkom in hun showroom in Rhoon. Wel raden zij aan om van tevoren een afspraak in te plannen, zo garanderen zij dat er iemand voor u aanwezig is om u te woord te staan. Als u eenmaal een airco heeft gekocht, heeft u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten met dit bedrijf. Hiermee bent u voorzien van jaarlijks onderhoud en krijgt uw airco een vijfjaarlijkse keuring. Voor bedrijven is dit sinds 2013 verplicht, daarnaast verlengt het de levensduur van de airco.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Bij BAKO kunt u de airco kopen nabij Dordrecht, die het beste bij uw woning of kantoor past. Met een groeiend werkgebied plaatsen zij zonder moeite uw airco in Roosendaal, Dordrecht en omgeving. Laat u goed informeren door contact op te nemen met hen of ga eens langs bij hun showroom.

https://www.bako.nl/airco-roosendaal/