Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Duurzame en effectieve brugvoegen

Zware voegen die veel ballast aan moeten kunnen, dienen te worden gemaakt door vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Deze voegen, die we in de bouwwereld brugvoegen noemen, zijn extra sterk, waardoor ze uitblinken in het voorkomen van eventuele lekkages of vochtoverlast. Vanwege de hoge kwaliteit en de robuustheid, zijn ze hierdoor erg duurzaam vanaf het moment dat ze zijn aangebracht. U ziet brugvoegen vaak op plaatsen als balkons of ruimtes waarin grote hoeveelheden beton zijn gebruikt. Dit zijn massieve bouwelementen, waarvan deze soort voegen de vervorming en andere belasting kunnen opvangen. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld ideaal bij grootschalige projecten. 

Voorkom pandschade en waterdoorbraak

Het meest voorname doel van het aanleggen van brugvoegen is het feit dat ze erg effectief zijn in het voorkomen van waterdoorbraken. Als lekwater uw pand of woning binnenkomt is de kans namelijk groot dat het voor zeer veel schade zorgt. Als u dit allemaal leest, zult u waarschijnlijk niet heel veel overtuiging nodig hebben ook voor uzelf brugvoegen aan te leggen. Het is echter wel zo dat niet zomaar iedereen in staat is om deze moeilijke bouwtaak uit te voeren, zeker niet als doe-het-zelf-klusser. Het is daarom zeer belangrijk dat de voegen worden gemaakt en gecontroleerd door een echte specialist, zoals De Jager Kitwerken uit Zwijndrecht. 

Dit intern opgeleide personeel klaart de klus voor u

De specialisten die bij dit mooie kitwerkbedrijf werken, zijn – zoals de naam als zegt – experts in het aanbrengen van kit- en voegwerk. Niet alleen beschikken ze over enorm veel ervaring, maar zijn ze ook nog eens VCA-gecertificeerd en kunnen in alle mogelijke constructies brugvoegen aanleggen. Al het personeel dat voor De Jager Kitwerken werkt, is daarnaast intern opgeleid, zodat de controle op de kwaliteit en vaardigheden van de werkers erg hoog is. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en wordt het werk altijd goed uitgevoerd.

https://www.dejagerkitwerken.nl/