Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Dure smartphones moeten goed beschermd worden

Goede smartphones van bekende merken als Samsung en Apple kosten een godsvermogen tegenwoordig. Voor een toestel met alles erop en eraan is het helemaal niet meer vreemd om richting de duizend euro te betalen. En dit doen wij dan ook graag. Althans, vaak in de vorm van een abonnement welteverstaan. Dit is eigenlijk hetzelfde, al betaal je nu per maand in plaats van het hele bedrag in een keer op tafel te leggen. Hoe dan ook is het noodzakelijk je dure toestel goed te gaan beschermen. Als eerste doe je er verstandig aan om een verzekering op je smartphone af te sluiten, maar voor beschermen op dagelijkse basis is een telefoonhoesje absoluut noodzakelijk.

 

 

Waarom een telefoonhoesje?

Waarom geen telefoonhoesje kun je beter vragen? Dat antwoord is namelijk een stuk korter. Een goed telefoonhoesje is erg voordelig op verschillende vlakken. Ten eerste bescherm je jouw telefoon dagelijks tegen val- en krasschade. Natuurlijk heb je hier een verzekering voor, maar die gaan jouw telefoon echt niet voor elke kras of deuk vergoeden. Bovendien zou het zonde zijn om in je eerste week al een barst in je scherm te hebben.

Ten tweede is een telefoonhoesje helemaal niet duur. Je hebt er vaak al een goede voor een paar tientjes. Hoe duurder je telefoonhoesje is, hoe beter hij werkt. Dat is tenminste vaak het geval. Voor 10 of 20 euro bescherm je de randen van je telefoon met een plastic hoesje, maar voor 30 euro of meer heb je een telefoonhoesje van leer waar je ook nog eens je pasjes in kunt doen.

https://www.telefoonhoesje.nl/