Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Drie voordelen van gellak

Je hebt er misschien wel eens van gehoord: Gellak. Het is nagellak dat uitgehard moet worden met een UV-lamp. Hierdoor heb je een dikkere laag nagellak en een mooiere glans dan bij normale nagellak. Ben je benieuwd naar de voordelen? Lees verder en kom erachter! r

 

Gaat langer mee dan gewone nagellak

Je kent het wel, je hebt je nagels gelakt en een dag of twee later laat de nagellak al los. Je hebt geen tijd om je nagels te doen of vergeet het gewoon. De nagellak is er voor meer dan de helft af. Met gellak kan je weken van je mooie nagels genieten. Na drie weken kan je weer een voor een nieuw kleurtje gaan. Niet omdat de gel nagellak lelijk is geworden, maar omdat de lak is uitgegroeid. 

 

Zelf doen of laten doen

Je kunt heel makkelijk zelf je nagels doen. Het enige wat je nodig hebt is gellak en een uv-lamp of een LEDlamp. Je moet er wel de tijd voor nemen, want het uitharden van de lak duurt 60 seconden per laag. Maar je kunt je nagels natuurlijk ook laten doen bij een nagelstylist. 

 

Het biedt bescherming voor de natuurlijke nagels

De gellak is gelijk een bescherming van je natuurlijke nagels. Je nagels zijn steviger en zullen door de gellak minder snel inscheuren, splijten en afbreken. Hierdoor krijgen je nagels de kans om te groeien. Let er wel op dat je de gellak niet van je nagels trekt. Je trekt dan namelijk ook het bovenste laagje van je nagels mee. 

 

Topcode 

Ben je enthousiast geworden over de gellak en wil je het aanschaffen? Dan ben je bij TOPCODE Cosmetics aan het juiste adres voor een groot aanbod. Het is altijd leuk om verschillende kleuren gel nagellak te hebben. Bij elke gelegenheid past namelijk een andere look en dus ook een andere kleur gellak. Bestel jouw favoriete gellak online bij Topcodecosmetics.nl. Plaats je je bestelling vandaag voor 17.00 uur? Dan heb je je nieuwe gel nagellak morgen al in huis. Daarnaast betaal je binnen Nederland geen verzendkosten! 

 

https://www.topcodecosmetics.nl/