Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Diverse occassions in Veenendaal

Bent u al een tijdje aan het rondkijken voor occassions in Veenendaal? Zoek dan niet verder! Bij Autobedrijf Garage Geurtsen kunt u terecht voor ieder merk en ieder type auto. Zo kunt u bij ons een tweedehandsauto aanschaffen of juist een nieuwe. Waar u ook voor kiest, alle modellen zijn volledig gekeurd en kunnen u een veilige rit van A naar B verzekeren. Naast het aanschaffen van een nieuwe- of tweedehandsauto bent u bij Autobedrijf Garage Geurtsen ook aan het juiste adres als u onderhoud aan uw auto wilt laten doen of wilt langskomen voor een service check. Wij staan zes dagen per week voor u klaar, ook als het gaat om een spoed afspraak.

Aanbod occassions in Veenendaal

Bij Autobedrijf Garage Geurtsen in Veenendaal hebben wij een groot aanbod aan occassions. Wij zetten enkele tweedehands auto’s voor u op een rijtje zodat u een duidelijker beeld krijgt van wat u van ons en de auto’s kunt verwachten. Zo hebben wij momenteel bijvoorbeeld een Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM Distinctive in voorraad die nu ongeveer zeven jaar oud is en 188.142 kilometers heeft gemaakt. Daarom bieden wij deze mooie auto aan voor maar €6.400. Ook hebben wij een andere Alfa Romeo op voorraad, de Spider 3.0-12V V6 12V uit het jaar 2000 voor nog geen tienduizend euro. Bent u op zoek naar een wat nieuwere auto? Dan hebben wij ook een Audi A1 Sportback 1.8TFSI 192PK Sport S-Tronic uit het bouwjaar 2016 voor €22.900 of een Volkswagen Caddy 1.4TSI Benzine 125PK Comfortline 5-Persoons uit 2017 voor nog geen twintigduizend euro.

Schadeherstel bij Garage Geurtsen

U kunt ook bij Garage Geurtsen terecht voor schadeherstel. Met meer dan dertig jaar ervaren met het repareren van schade bij auto’s helpen wij u graag om snel en veilig weer op de weg te kunnen rijden. Onze monteurs zijn werkelijke experts en maken gebruik van de modernste technieken om de schade zo snel mogelijk te kunnen herstellen. Ook als u bijvoorbeeld ruitschade heeft of een sterretje, kunnen wij dit weer verhelpen. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.