Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Dit is waarom miraDry de oplossing is voor jouw zweetoksels

Draag jij liever geen strakke kleren om grote zichtbare zweetplekken te voorkomen? En moet je er niet aan denken om veel laagjes over elkaar aan te trekken, omdat je heel benauwd bent dat je snel overmatig gaat zweten? Naast dat het tot lichamelijke klachten kan zorgen, begrijpen we dat het ontzettend ongemakkelijk en beschamend kan zijn. Je wilt er natuurlijk alles aan doen om dit te voorkomen. Goed nieuws: met de miraDry behandeling is overmatig zweten verleden tijd. De behandeling zorgt ervoor dat je permanent geen last meer hebt van buitengewone transpiratie. Hoe fijn klinkt dat! Hieronder leggen we alles uit over de miraDry behandeling en waar je dit kunt laten uitvoeren. 

Wat is een miraDry behandeling?
Voor wie permanent af wil zijn van overmatig okselzweet is de miraDry behandeling de perfecte behandeling. Bij deze behandeling worden de zweetklieren van de oksel behandeld. Al liggen de zweetklieren ver onder de huid, kunnen deze oppervlakkig worden behandeld. De behandeling wordt dus niet operatief uitgevoerd. Tijdens de miraDry behandeling worden de zweetklieren van de oksel blootgesteld aan elektromagnetische energie. Klinkt allemaal een beetje ingewikkeld, toch? Eigenlijk is het heel simpel: bij deze energie komt een warmte vrij, die de zweetklieren binnendringt en deze voor altijd uitschakelt. De behandeling is hierdoor blijvend. En het fijne is dat enkel en alleen de zweetklieren worden aangepakt. De huid wordt namelijk met een watergekoeld koelsysteem gekoeld, waardoor je er geen schade aan overhoudt. 

Tijdens de behandeling
Vooraf aan de behandeling wordt het behandelgebied op de oksels gemarkeerd, waarna deze plaatselijk met een dun naaldje worden verdoofd. Hierdoor wordt de behandeling nagenoeg pijnloos uitgevoerd. Als de verdoving is ingewerkt. kan de behandeling pas echt beginnen. Het miraDry apparaatje, dat eruit ziet als een soort infrarood thermometer, wordt tegen de oksel aan gezet en straalt warmte in de zweetklieren. Na meerdere keren heen en weer te gaan, worden de klieren uitgeschakeld. Al na de eerste behandeling van een uur heeft 82% van de mensen een verminderde zweetaanmaak. Om ervoor te zorgen dat alle zweetklieren worden uitgeschakeld, kan het zijn dat er nog een paar vervolgafspraken moeten worden gemaakt. 

Waar kan ik een miraDry behandeling laten uitvoeren?
Om de behandeling zorgvuldig te laten uitvoeren, is het belangrijk een arts of specialist te benaderen. Een specialist op dermatologisch gebied is dr. Marco van Coevorden. In zijn praktijk, gevestigd in De Bilt, helpt hij jou graag om een natuurlijke, jeugdige en uitgeruste uitstraling te geven. Zo hoef jij niet meer bang te zijn om met overmatige zweetoksels rond te lopen en kun je jouw favoriete strakke en dikke kledingstukken weer dragen.