Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Dit is waarom jij een overkapping moet hebben in de tuin

De tuin is de ideale plek om even te ontspannen, zowel in de winter als in de zomer. Maar het weer laat dit helaas niet altijd toe. Met een tuinoverkapping kan dit wel. In de zomer kan je dan in de schaduw zitten wanneer het even te warm wordt. In de winter kan je heaters ophangen, hierdoor kan jij ook in de winter gebruik maken van je tuin. Ook voor de bescherming van je motor, auto of huisdier is een overkapping uitermate geschikt. In dit blogartikel vertellen wij jou graag meer over de voordelen van een overkapping in de tuin.

 

Verschillende doeleinden

Met een overkapping creëer jij niet alleen een gezellige plek, maar het kan ook voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hierbij kan je denken aan het beschermen van je auto, huisdieren of andere spullen die je liever gedekt wil hebben. Ook is het mogelijk om een zijde dicht of juist open te maken. Op deze manier worden je spullen optimaal beschermd tegen weer en vuil. Wil jij graag een optisch grotere tuin? Plaats dan een mooie glasplaat aan de zijkant.

 

Geniet elk seizoen

Zit jij graag in de zomer of winter buiten in de tuin? Tover je overkapping dan om tot een gezellige loungeplek. Maak de zijkanten dicht zodat je goed beschermd zit tegen wind en regen. Wanneer het even te warm wordt, kan je mooi gedekt onder de overkapping zitten. Wanneer je juist lekker warm wilt zitten, maar niet in de volle zon, kies dan voor een zonnezeil. Een zonnezeil hang je op en kan je zo weer opbergen wanneer het afgekoeld is. Wanneer de temperaturen weer dalen, kun je er voor kiezen om heaters of een sfeervolle haard te plaatsen. Hierdoor kan jij lekker warm gedekt zitten in je tuin.

 

Overkapping volledig naar wens

Iedere tuin is weer anders, hierdoor zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Kies jij voor dichte, open zijkanten of juist glazen zijkanten? Ook het hout waarvan de overkapping is gemaakt kan verschillen. Heb jij liever wat dikker hout, of juist niet? Pas het volledig aan op je eigen wensen. Dit kan goed bij Buitenkampioen. Buitenkampioen heeft een groot aanbod aan overkapping en andere tuinproducten. Met behulp van de filterfunctie op de website kan jij filteren wat jij wel of niet terug wilt zien.

 

https://www.buitenkampioen.nl/