Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Dit bedrijf plaatst ledverlichting voor bedrijven

Lux Systems plaatst energiezuinige ledverlichting bij bedrijven. Vanaf 2023 worden de energielabels voor bedrijven strenger, waardoor het verwisselen van ledverlichting bijdraagt bij het verbeteren van het energielabel dat verbonden is aan het kantoorpand. Kom erachter wat deze lichtspecialist voor u kan betekenen door middel van het laten opstellen van een verlichtingsadvies.

Welke soorten ledverlichting zijn ervoor bedrijven?

Er zijn diverse soorten ledverlichting die u kunt aanvragen voor bedrijven. Lux Systems beschikt over ledverlichting in spots maar ook in panelen. Elk type ledverlichting beschikt over zijn eigen intensiteit. Zo wordt er nooit door deze specialist geadviseerd om high bays ledverlichting te gebruiken voor bedrijven die in een kantoorpand zitten. Deze high bays hebben zo’n grote intensiteit dat ze geschikt zijn voor in magazijnen, waar ze op grote hoogte hangen. Juist hierom heeft deze lichtspecialist verlichtingsadvies. Zij kijken als expert in ledverlichting voor bedrijven met u mee welk type ledverlichting het meest efficiënt is voor uw bedrijf. U kunt dan meteen uw wensen voor verlichting bij hen aangeven, waardoor zij dit meenemen in het lichtplan wat zij voor uw bedrijf opstellen. Als u eenmaal akkoord gaat met het lichtplan, dan maakt dit bedrijf uw bestelling gereed en maken zij een afspraak met u om op een geschikt moment de ledverlichting te plaatsen. Al de ledverlichting, dat voor bedrijven beschikbaar is, wordt door deze specialist zelf geproduceerd. Dit doen zij in samenwerking met verschillende leveranciers in onder andere Europa en China. Hierdoor kunt u ledverlichting aanschaffen voor een lagere prijs, ter opzichten van andere producenten.

Vraag meer informatie op over verlichting

Wilt u weten wat Lux Systems voor uw bedrijf kan betekenen als het gaat om ledverlichting voor bedrijven? Neem vrijblijvend contact met hen op of maak een afspraak voor verlichtingsadvies op maat. Als experts helpen zij u graag verder in het vinden wat u wenst. De contactgegevens van dit bedrijf staan op hun website www.luxsystems.nl/verlichtingsadvies.