Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Direct of indirect verlichte gevelbelettering

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten gevelbelettering. Erg handig, gevelbelettering zorgt er namelijk voor dat jouw gebouw opvalt. Zo is het makkelijker voor jouw klanten om jouw gebouw te herkennen. In de categorie gevelbelettering kun je kortom twee soorten verlichting kiezen: direct verlichte letters en indirect verlichte letters. Voor dat je een keuze maakt is het handig om de verschillen te weten. Benieuwd naar de verschillen? Lees dan snel verder!

Direct verlichte letters

Direct verlichte letters zijn letters die het licht uitstralen aan de voorkant. De letters worden zelf verlicht en de zijkanten zijn normaal gesproken met een zwarte rand afgewerkt. De zijkant straalt dan ook geen licht uit. Bij direct verlichte letters is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende kleuren en lettertypes. Door te zorgen dat jouw verlichte letters goed passen bij jouw bedrijf, vergroot je gemakkelijk de vindbaarheid van jouw gebouwen.

Indirect verlichte letters

Bij indirect verlichte letters wordt het licht niet via de voorkant uitgestraald. Het licht wordt namelijk uitgestraald aan de achterkant en de zijkanten van de letters. Precies andersom dan bij direct verlichte letters dus. Doordat de verlichting via de achter- en zijkant gaat, krijgen de letters een soort 3D effect waardoor het lijkt alsof de letters zweven. Indirect verlichte letters komen minder vaak voor dan de verlichte letters, en deze zijn dan ook origineler dan het gebruik van direct verlichte letters. Bij deze soort verlichte letters kun je wederom kiezen uit veel diverse kleuren.

Vraag om advies!

Na het lezen van deze blog is het waarschijnlijk een stuk duidelijker wat de verschillen tussen direct en indirect verlichte letters zijn. Ongeacht je keuze is er gelukkig veel mogelijk. Zo kun je gemakkelijk de kleuren, grootte en het lettertype zelf kiezen. Ben jij ondertussen al benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan rustig een kijkje op de website van Bosman Reklame. De experts van Bosman Reklame helpen jouw ook graag met de keuze van jouw nieuwe gevelverlichting en voorzien jouw graag van advies. Zo weet jij zeker dat je goede, passende gevelverlichting op jouw gebouw krijgt!

https://www.bosmanreklame.com/