Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

De slotenmaker inschakelen

Een slotenmaker in Asten inschakelen is op zich niet erg, maar de reden waarom wel. Je belt een slotenmaker Asten pas op het moment dat je jouw woning niet meer in komt, en dat is nooit leuk. Zeker niet als dit in de late avonduren is en je het liefst zo snel mogelijk naar bed wil. Waarom je jouw woning niet meer in komt kan verschillende redenen hebben. De voornaamste bespreken we even kort. Dit is ook handig om te weten voordat je de lokale slotenmaker in Asten inschakelt. Er worden namelijk verschillende tarieven gehanteerd in deze verschillende situaties.

 

 

Een afgebroken sleutel

Dit is misschien wel de vervelendste in het lijstje. Ten eerste is je sleutel kapot, dus moet je hoe dan ook een nieuwe betalen en ten tweede steekt een deel van de sleutel nog in het slot. Deze krijg je er lastig uit. Een afgebroken sleutel is waarschijnlijk de oorzaak van het teveel druk zetten op het slot. Vaak kun je de sleutel er van de binnenkant nog wel uitduwen met een reservesleutel. Hier kan je slotenmaker Asten je vast ook een handje bij helpen.

 

Een sleutel die niet omdraait

Het kan ook gebeuren dat de sleutel wel het slot in gaat, maar je deze ineens niet meer kunt omdraaien. In dit geval is er sprake van een geblokkeerde sleutel. Dit is op te lossen door specifieke slotenspray te gebruiken om het slot wat soepeler te maken. Ook hierbij helpt een slotenmaker in Asten je.

https://slotenmaker112.nl/slotenmaker-asten/