Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

De mooiste tuinen worden ontworpen door deze tuinarchitect uit Limburg

Voor de allermooiste tuinaanleg van uw tuin in Limburg doet u een beroep op de tuinarchitect van Jack Hannen Hoveniersbedrijf. Deze expert uit Sint Odiliënberg, bij Roermond, ontwerpt een prachtige tuin voor u, geheel naar uw wensen. Of u nu tuinaanleg zoekt voor uw huis in Limburg of voor uw bedrijf, deze tuinarchitect is van alle markten thuis. De tuinen die dit bedrijf verzorgd zijn geheel in samenspraak met u. Zo weet u zeker dat de tuin die u krijgt geheel naar uw wens is.

Tuinen voor bedrijven

Kantoren zijn doorgaans grijze gebouwen aan de buitenkant. Wellicht wilt u uw personeel een prettige pauzeplek geven, of uw klanten een mooie entree tot uw pand. Deze tuinarchitect weet als geen ander een mooi plan te maken voor de tuinaanleg voor uw terrein in Limburg. Met het uitstekende tuinontwerp van deze professionals zal iedereen met veel plezier uw bedrijfspand bezoeken.

Tuinen voor particulieren

Wanneer u een prachtige tuin voor u huis in Limburg wilt hebben, ook dan is deze tuinarchitect uw partner voor de tuinaanleg. Met uitstekende machines en een team van ervaren professionals wordt uw tuin geheel naar uw wens aangelegd. Wilt u uw tuin al ervaren voordat deze wordt aangelegd? Dankzij de 360 VR Jack Hannen-App kunt u al virtueel door uw nieuwe tuin wandelen voordat er ook maar een zaadje is ontkiemd. Op deze manier kunt u nog aanpassingen doen om er zeker van te zijn dat de tuin geheel naar uw wens is, alvorens het aanleggen wordt gestart. Met Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Odiliënburg, bij Roermond, weet u zo zeker dat de tuin die u krijgt geheel aansluit bij wat u zoekt in een tuin. Of dat nu prachtig groene planten zijn, een vijver vol kleurrijke vissen of een terras waar u heerlijk op kunt barbecueën, deze experts in tuinaanleg zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten.