Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

De mezzanine vloer: de beste vriend van de Kerstman

Het is weer december, wat betekent dat jouw webshop een groot aantal extra bestellingen kan verwachten in verband met de feestdagen. In het begin van december zal Sinterklaas hier een grote rol inspelen, maar in recente jaren is te zien dat ook de Kerstdagen met cadeautjes gevierd worden. Het is natuurlijk fijn voor jouw bedrijf om een toename in bestellingen te zien, maar het kan ook problemen veroorzaken, bijvoorbeeld in de opslag. Hiervoor is de mezzanine vloer de perfecte oplossing.

Wat is een mezzanine vloer?

Een mezzanine vloer is een vloer die je kunt installeren tussen twee bestaande verdiepingen. Hierdoor creëer je als het ware een extra verdieping binnen jouw bedrijfspand. Ideaal dus als jij extra ruimte aan opslag kan gebruiken! Verbouwen en verhuizen zijn namelijk twee prijzige oplossingen hiervoor: een mezzanine vloer biedt je de perfecte middenweg. Mezzanine vloeren hebben een draagvlak van 3500kg per vierkante meter, en kunnen daarom perfect gebruikt worden als opslagruimte. Echter zijn ze ook voor hele andere werkzaamheden inzetbaar, zoals het functioneren als kantoorruimte. 

Waarom is dit perfect voor Kerst?

Aangezien met Kerst jouw aantal bestellingen enorm toeneemt, zul je voor specifiek deze periode extra opslagruimte nodig hebben. De rest van het jaar misschien wel helemaal niet. Mezzanine vloeren worden geleverd als bouwpakket, waardoor je zelf de keuze hebt wanneer je deze opbouwt, maar ook wanneer je deze afbouwt. Als je merkt dat je de ruimte van de mezzanine vloer buiten de drukteperiode beter ergens anders voor kan gebruiken, dan kun je ervoor kiezen om de vloer af te bouwen en de ruimte te gebruiken waarvoor het nodig is. Keert de seizoensdrukte weer terug? Dan bouw je de vloer weer op aan de hand van de duidelijke instructies. 

Nolte Mezzanine

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een mezzanine vloer binnen jouw bedrijf? Neem dan eens een kijkje op de website van Nolte Mezzanine! Zij zijn gespecialiseerd in verschillende magazijnsoplossingen, waaronder de mezzanine vloer. Nolte Mezzanine zorgt ervoor dat de vloer op maat gemaakt wordt, en helpt jou ook graag bij de installatie hiervan. Heb je nog vragen over de mezzanine vloer? Eén van de specialisten van Nolte Mezzanine staat je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden! 

 

https://www.noltemezzanine.nl/