Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

De meerwaarde van specialist LED verlichting Led Design Holland

Wanneer u als directeur / bedrijfsleider heeft besloten alle lampen door moderne led-exemplaren te vervangen, is het verstandig een expert in te schakelen. Waarom? In de eerste plaats omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten armaturen te koop zijn. Zo zijn er speciale industriële lampen, winkelmodellen en kantoor-leds. Uitzoeken welke voor uw firma geschikt zijn, is een hele klus. Een tweede reden om een vakman in te schakelen is dat de installatie best ingewikkeld kan zijn. Zeker als u wilt investeren in lichtlijnen, lichtsturing, sensoren enzovoort. Reden nummer drie om het led-project uit handen te geven is de garantie dat u optimaal zult gaan besparen.

Een populaire led-deskundige is Led Design Holland. Deze connaisseur heeft up-to-date kennis over de led-techniek. De website www.leddesignholland.nl bewijst dat. U vindt er veel interessante artikelen met onderwerpen als biodynamische verlichting, explosieveilige lampen, dimbaar licht et cetera. De site geeft ook een waarheidsgetrouwe indruk van de veelzijdigheid van Led Design Holland. Branches waar zaken mee gedaan wordt, zijn onder meer Retail, Verenigingen van Eigenaren en horeca. We noemen enkele bedrijven: Van Esch Tweewielers Heeswijk Dinther, tuincentrum Kolbach Rijswijk, VvE Easystreet Breda, VvE Trademark Oosterhout, Grillrestaurant Con Fuego Breda en Brasserie Houtmarkt Breda.

Als u nieuwe werkplaats verlichting nodig heeft en een samenwerkingsverband aangaat met Led Design Holland, zal er een professioneel lichtplan voor u gemaakt worden. Zo plan is geen geprint A4’tje, maar een 3D presentatie gemaakt in Dialux. Hierbij wordt rekening gehouden met – we citeren www.leddesingholland.nl – de volgende zaken:

uw wensen en budget;

  • branche specifieke eisen;
  • de grootte van de ruimte, de hoogte van het plafond;
  • het gebruik van de ruimte en doel van de verlichting;
  • de lichtopbrengst.

Het lichtplan is gebaseerd op een gedetailleerde analyse en inventarisatie. Hiervoor komt een medewerker van Led Design Holland bij u langs. Tijdens zo’n inspectieronde worden allerlei maten opgenomen en wordt binnenvallend daglicht gemeten. Ook wordt genoteerd welk werk waar gedaan wordt en welke lichtsterkte daarvoor nodig is. Onderdeel van het 3D-plan is een offerte en een concrete weergave van de besparing op jaarbasis. Led Design Holland noemt dit de ‘besparingscalculatie’. Die besparing is gerelateerd aan uw huidige energieverbruik qua verlichting.

https://www.leddesignholland.nl