Floxxium.nl
Image default
Mode en Kleding

De 6 geboden om je kleine jongen aan te kleden

Het aankleden van je kleine jongen is niet eenvoudig. Het is vooral moeilijk om ze er goed uit te laten zien als je niet weet wat je doet. Maak je geen zorgen; Ik ga het je gemakkelijk maken met mijn lijst met de tien geboden voor het aankleden van je kleine jongen! Lees verder en laat me je laten zien hoe het moet!

Koop nu kleding die bij hem past

Het is bijna gegarandeerd dat hij binnen een paar maanden zal groeien uit wat je hem koopt, dus het heeft geen zin om veel te kopen. Sommige ouders kopen echter kleding die een of twee maten te groot is, omdat ze niet willen dat hun kinderen zich ongemakkelijk voelen.

Grote kleding

Dit zal in de meeste gevallen meer kwaad dan goed doen, omdat te grote kleding er vaak slordig uitziet en je kleine man aanmoedigt om aan zijn kleding te trekken, waardoor de levensduur nog verder wordt verkort.

Koop goed gemaakte artikelen

Een veelgemaakte fout die ouders maken, is het kopen van goedkope kleding voor hun kinderen. Hoewel er veel kinderkleding verkrijgbaar is bij discountwinkels en grote retailers, zijn ze meestal slecht gemaakt en gaan ze niet lang mee.

Klassieke kleding

Kies in plaats daarvan voor goed gemaakte, klassieke kleding die u kunt doorgeven aan jongere broers en zussen of later in consignatie kunt verkopen.

Geen logo’s op zijn kleding, tenzij ze van het high-end merk zijn

Bepaalde soorten logo’s kunnen schattig zijn op meisjeskleding, maar voor jongens kun je ze het beste vermijden. Laatste wat je zou willen is dat je peuter op school verschijnt met een shirt met de tekst Mary Kate en Ashley.

Reclame

Er zijn echter uitzonderingen: misschien wilt u dat uw zoon een merk draagt ​​dat reclame maakt voor uw familiebedrijf of restaurant. Als dat zo is, zorg er dan voor dat het stijlvol is en er niet rommelig uitziet.

Mix patronen, stoffen en texturen

Houd het interessant door opvallende stoffen met een patroon te combineren met zachte, effen stoffen. Hierdoor kun je felle kleuren en leuke patronen opnemen zonder overboord te gaan en je kleine man eruit te laten zien als een circuspinda.

Kledingcategorie

Kies op dezelfde manier een paar tinten voor elke kledingcategorie (shirts, broeken, jassen) en meng deze tussen de tinten. Er is niets mis met het hebben van drie blauwe overhemden als ze er allemaal totaal anders uitzien.

Grootste collectie jongenskleding sale

Bij het online shoppen van jongenskleding kan het erg moeilijk zijn om te kiezen. Er zijn zoveel opties en je hebt geen idee wat het beste bij hem past. Daarnaast zijn er veel plaatsen die kortingen bieden op merkkleding voor kinderen. Voordat u echter uw volgende aankoop doet, wilt u misschien even de tijd nemen om enkele betrouwbare websites te bekijken die kwaliteitskleding voor kinderen verkopen. De beste website voor de grootste collectie jongenskleding sale is Stylonic. Zij bieden zeer exclusieve kinderkleding aan voor de beste prijs!

Blijf weg van personage-outfits

Karakteroutfits, hoewel bedoeld om schattig te zijn, zijn niet erg praktisch voor dagelijks gebruik. Als je zoon zich niet elke dag als personage verkleedt, kun je het beste investeren in neutrale kleding die hij kan mixen en matchen met andere outfits.

Basiskleuren

Zoek naar basiskleuren zoals zwart en blauw, of zoek naar contrasterende kleuren zoals wit of rood om zijn outfit aan te kleden. Veel jongens dragen graag overhemden met knopen, zodat ze er net zo uit kunnen zien als hun vader. Bron: kinderkleding Stylonic