Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Bye bye vervroegde rimpels

Onze huid is zeer fragiel, het is dan ook wel bekend dat we onze huid goed moeten verzorgen. En dan voornamelijk de huid op ons gezicht. Voor dat je het weet heb je rimpels, een puist of zijn je poriën aanzienlijk groter geworden. Door de juiste verzorging kan je acne tegengaan, de poriën kleiner laten lijken en de rimpels een tijdje uitstellen. Helaas gaat het niet lukken om rimpels te voorkomen. Maar de aanmaak van collageen stimuleren laat de rimpels nog even op zich wachten. Collageen is een stofje dat na je 25ste afneemt, de cellen zorgen voor een flexibelle en jong uitziende huid! Wil je weten hoe jij je huid van binnenuit het beste kan verzorgen? Lees dan snel door!

Zo blijft je huid mooi

Een goed verzorging is de basis voor een perfecte huid. Een goede huidverzorging is daarom ook het halve werk, hierdoor geef jij je huid elke dag weer een boost aan vitamines en mineralen. Door twee keer per dag je gezicht en hals te reinigen en in te smeren, zorg je ervoor dat je huid goed gehydrateerd blijft en minder snel veroudert. Ook is het belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon, door dagelijks een dagcrème met een beschermende filter te gebruiken en door op zonnige dagen zonnebrandolie op te brengen. Door elke dag een vitaminerijke shake te drinken, help je je huid om ook van binnenuit sterker te worden.

De Luminous Beauty Shake

Zoals we al hebben gezegd is de buitenkant van je huid zeer belangrijk, maar je moet de binnenkant niet vergeten! De ware schoonheid komt echter van binnenuit, zeggen ze wel eens. Gezond eten, geen alcohol gebruiken en uiteraard niet roken vormen daarom de belangrijkste basis voor een stralende huid. Wil je graag de vorming van collageen extra ondersteunen, dan kan je dit het beste doen met een shake die rijk is aan voedingsstoffen. Wij raden de Luminous Beauty Shake aan, omdat het een krachtig supplement is, dat diverse schoonheidsingrediënten en vegan hyaluronzuur bevat. De vitamines, spirulina, kruiden-, groente- en fruitextracten in dit poeder voeden en beschermen je huid. Zo verminderen je rimpeltjes!

 

 

https://superfoodies.nl/