Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Bij deze specialist ontvang je het hoogste rendement bij een zonneboiler

Door het installeren van een zonneboiler wordt het water in je huis opgewarmd door de zon. Je hoeft hierdoor dus geen kosten te betalen voor de verwarming. Dit is ook een hele duurzame manier van verwarming omdat er geen fossiele brandstoffen gebruikt worden. De installatie van zonneboilers en PVT panelen kunnen wel erg duur zijn. Bij HRsolar kun je echter het hoogste rendement van een zonneboiler verwachten. Je bespaart dus erg veel geld, waardoor het de investering zeker waard is.

PVT panelen in combinatie met een zonneboiler

Wil je zowel duurzame energie als verwarming? Dan kun je kiezen voor een combinatie van een zonneboiler en PVT panelen. De warmte en het licht van de zon zorgen voor stroom en de opwarming van een waterreservoir. Doordat zonlicht gratis is, betaal je hier niks voor. Komt het nu voor dat het water niet genoeg verwarmt is? Dan is het altijd mogelijk om naast PVT panelen gebruik te maken van de cv-ketel. Je hebt dus altijd de garantie dat je nooit zonder stroom of warm water komt te zitten.

Een hoog rendement

Bij dit bedrijf wordt een hoog rendement van de zonneboiler belooft. Veel klanten zijn je al voorgegaan en hebben goede resultaten gezien. De zonneboiler kan voor een groot deel van het warm water zorgen. Hierdoor bespaar je enorm op de kosten hiervoor. Je hebt na een aantal jaar de investering al terugverdient. Door het hoge rendement van de zonneboiler is het dus zeker een goed idee om er een aan te schaffen.

Wat past bij jou?

HRsolar biedt verschillende soorten systemen aan. Welk systeem het best bij jou past, ligt aan jouw huishouden, verbruik en soort woning. Het personeel van dit bedrijf assisteert je graag in het maken van de juiste keuze. Jij ontvangt hier duurzame energie en een hoog rendement van de zonneboiler voor terug.