Floxxium.nl
Image default
Attracties

Bezorg kinderen een onvergetelijke schoolreis

Elk jaar is het bij het organiseren van de schoolreis natuurlijk het doel om de allerleukste locatie te vinden voor de kinderen, die daarbij ook goed te betalen is. Voor de jongere kinderen is het fijn als er goed overzicht te houden is en voor de oudere kinderen moet het juist een beetje spannend zijn allemaal. Een locatie die geschikt is voor zowel de laagste als de hoogste klassen is Billybird Park Hemelrijk. Door de vele verschillende attracties is er voor ieder kind wel iets te beleven. Van waterattracties tot een hoge achtbaan en een enorme ballenbak.

Geen gesleep met eten en drinken

Alle kinderen op schoolreis voorzien van eten en drinken kan ook nogal wat voeten in aarde hebben. Zo moet alles worden ingekocht en vervolgens worden meegenomen. In een warme bus kan het drinken daarbij behoorlijk warm worden, waardoor het niet echt lekker meer is. Dit geregel kan bij Billybird gemakkelijk worden opgelost. Voor 2 euro extra krijgen de kinderen namelijk onbeperkt ranja en mogen ze een raket-ijsje. Voor de begeleiders is er onbeperkt koffie en thee. Het is ook mogelijk om een frietje te eten in het park, eventueel nog gecombineerd met een kroket of frikandel. Kies zelf welk arrangement het beste past bij jullie schoolreis.

Speelplezier voor jong en oud

Daarnaast ontvangt iedere bezoeker altijd een terugkomkaartje. Daardoor kunnen de kinderen ook nog eens teruggaan met bijvoorbeeld hun ouders. Want uiteraard is het park ook zeer geschikt voor als je niet op schoolreis bent. Kleine kinderen kunnen gaan waar ze willen in het mooie Kinderland, in de grote binnenspeeltuin is het altijd mooi weer en buiten zijn er volop attracties. Wat dacht je van een ritje in de achtbaan, een rondje over de kinderkermis, het park bekijken vanuit de lucht in een mini helikopter of de grenzen opzoeken op de klimberg? 

https://billybird.nl/hemelrijk/