Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Beveilig je waardevolle spullen

Beveilig je waardevolle spullen

Met de donkere dagen weer voor de deur, is het extra belangrijk om al jouw belangrijke eigendommen veilig thuis achter te laten. Niemand wil namelijk dat er spullen gestolen worden en zeker niet als er emotionele waarde aan zit. 

 

Impact van een inbraak

De impact van een inbraak is vaak emotioneel zo groot, doordat het idee dat er iemand in jouw huis heeft gestaan en aan jouw spullen heeft gezeten zeer heftig is. Als er dan ook nog spullen meegenomen zijn, zeker geërfde of gekregen spullen met emotionele waarde, is herstel ver te zoeken. 

 

Voorkom een inbraak

Probeer dit te voorkomen door te zorgen voor goede sloten met dubbele beveiliging op de deuren. En denk hierbij niet alleen aan de achterdeur en voordeur, want misschien heb je ook wel een balkondeur waar inbrekers via de schutting die tussen jou en je buren geplaatst is, makkelijk kunnen komen. 

Daarnaast raden we aan om spullen die geld waard zijn of emotioneel veel waard zijn te beveiligen in bijvoorbeeld een kluis. Er zijn talloze opties in kluizen zoals brandwerend, gecertificeerd, sleutelkluis, elektronische code kluis, verborgen kluis, dus zoek de kluis die bij jou het beste past. Bedenk hierbij ook waar jij hem in huis wilt plaatsen en aan welke eisen hij daarvoor moet voldoen.

 

Hou het geheim

Het belangrijkste is misschien nog wel dat je niet uitgebreid praat over welke waardevolle spullen jij in huis hebt. Het is begrijpelijk dat je misschien met trots wil laten zien wat voor mooi sieraad jij van oma hebt gekregen, een die al van haar oma was geweest. Maar als je dat op een terras doet en iemand hoort het die in geldnood zit, is het mogelijk dat hij of zij je volgt om te zien waar je woont en kan dan zijn slag slaan als jij een avondje weg bent. 

 

https://www.kluis-kopen.nl/