Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Bandje voor jouw Apple Watch

Wie kent ze tegenwoordig niet? De smartwatches van het merk Apple. De Apple Watches zijn al in vele modellen gelanceerd. Bij normale omstandigheden lanceert Apple jaarlijks de nieuwe Apple Watch serie. Wanneer je een Apple Watch hebt gekocht, ben je natuurlijk opzoek naar een perfect bandje wat match bij jouw persoonlijkheid. Enkele bandjes uit het assortiment komen aanbod. Lees snel verder om te kijken welk bandje van Watchbandjes Shop bij jou past. 

 

Milanese bandjes 

Tegenwoordig staan de Milanese horlogebanden hoog in de trending. De bandjes zien er niet alleen leuk uit, maar passen ook perfect bij iedere gelegenheid. Ze hebben een chique uitstraling, maar zijn toch ook super elegant en stoer. Het bandje zit fijn, aangezien het bestaat uit kleine schakels. Ook is het verstelbaar in maat, zodat de band om iedere pols past. Ondanks dat de banden zijn gevlochten met edelstaan, zijn ze in allerlei kleuren verkrijgbaar. Voor ieder wat wils. 

 

Nylon bandjes

Gebruik jij je Apple Watch niet alleen voor alledaags gebruik, maar ook om je sportstatistieken bij te houden? Dan is het bandje van Nylon perfect voor jou. Nylon is een flexibele stof waardoor het bandje soepel beweegt. Het bandje is verstelbaar, dus het past om iedere pols. De sluiting bestaat uit stevig klittenband, waardoor het niet los schiet tijdens verschillende activiteiten.  

 

Leren bandjes 

De bandjes zijn gemaakt van leer. Over het algemeen heeft dit een luxe en stijlvolle uitstraling. De Apple Watch krijgt door het leren bandje een zakelijkere uitstraling. De bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zelfs patronen. Bij de patronen kan je denken aan ribbelpatroon, gaatjes patroon en bijvoorbeeld spijkerpatroon. 

 

Stalen bandjes 

Als laatste hebben we natuurlijk ook stalen bandjes in ons assortiment. Wanneer je veel waarde hecht aan de uitstraling van je horloge op een klassieke manier, dan is dit bandje voor jou bestemd. Het bandje geeft de uitstraling van een klassiek horloge. Doordat het klokje zelf bestaat uit de Apple Watch, heb je wel alle features van een smartwatch ter beschikking. Het stalenbandje is tijdloos en past vrijwel bij elke gelegenheid. De sluiting van het bandje is een vlindersluiting, zo is het beschikbaar voor iedere pols. 

 

Voor meer soorten Apple Watch bandjes, kan je een kijkje nemen op onze webshop van Watchbandjes

 

https://www.watchbandjes-shop.nl/