Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Aan het werk in de hoogte? Huur online uw bouwlift!

Moet u bij een klus aan het werk in de hoogte? Tegenwoordig huurt u gemakkelijk verschillende liften voor diverse werkzaamheden online. Heeft u tijdelijk een lift nodig, omdat u deze keer aan het werk moet in de hoogte, dan kan het zeker interessant zijn om een geschikte lift tegen een scherpe prijs te huren bij 123 Machineverhuur. Wij kunnen wel zeggen dat werken op hoogte het specialisme is van deze partij. Hierdoor bent u bij 123 Machineverhuur, ook op hoogte, in goede handen. Meer weten over deze bouwliften van deze partij? Lees snel verder!

Diverse bouwliften

Bij 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk verschillende gereedschappen, machines en materieel online. Dit is ideaal wanneer u werkzaam bent in bijvoorbeeld de bouw of evenementenbranche. Moet u aan het werk in de hoogte en bent u op zoek naar een bouwlift? Bij de partij 123 Machineverhuur vindt u de volgende varianten:

  • Goederenlift draai plateau

  • Goederenlift tandheugel

  • Kanalenliften

  • Ladderliften

  • Personen- goederenliften

Een bouwlift huren bij 123 Machineverhuur

Wij kunnen wel zeggen dat werken op hoogte een specialisme van 123 Machineverhuur is. Op de website van deze partij vindt u allemaal machines die het werken op hoogte makkelijker maken en vooral ook veiliger. Een onderdeel daarvan is de bouwliftendivisie. 123 Machineverhuur zijn specialisten in verticaal transport en zetten ook specialisten hiervoor in. Een bouwlift verhuren stopt bij deze partij niet bij het aanleveren van een goederenlift. De montage, het verplaatsen en de demontage van bouwliften nemen zij ook uit handen. Zij weten precies hoe dit werk en hebben hiervoor gekwalificeerde vakmannen in dienst. Zo weet u zeker dat u veilig op hoogte kunt werken en voorkomen we ongelukken. De bouwliften van 123 Machineverhuur voldoen aan de norm NEN80 en hebben een typegoedkeuring. De bouwliften worden allemaal gekeurd door externe keuringsinstanties. Wilt u dus een bouwlift huren, doet dat veilig en met zekerheid bij 123Machineverhuur.

Huur online uw bouwlift

U plaatst de bouwlift in het winkelmandje op de site van 123 Machineverhuur, u geeft aan van wanneer tot wanneer u deze wilt gebruiken en wij zorgen dat, bij beschikbaarheid, de lift geplaatst wordt op de plek van bestemming. Heeft u vragen over één van de bouwliften op de site? U kunt 123 Machineverhuur op maandag t/m vrijdag bereiken tussen 07.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur. U kunt de partij bellen op 0800-53 53 123 of mail naar info@123machineverhuur.nl. De klantenservice helpt u graag verder!

 

https://www.123machineverhuur.nl/