Floxxium.nl
Image default
Internet marketing

5 sleutelideeën uit het boek van Thomas Chamorro-Premuzic

marketing book

…“Zelfvertrouwen. Hoe je het gevoel van eigenwaarde kunt vergroten, angsten en twijfels kunt overwinnen. “

5 belangrijke ideeën die u uit de samenvatting van het boek zult leren:

Zelfverzekerde mensen worden gekenmerkt door het feit dat ze de werkelijkheid in hun voordeel verdraaien. Het resultaat is dat ze een alternatieve realiteit verzinnen en zichzelf voor de gek houden.

Daarom is het de taak van mensen met een laag zelfbeeld om niet te streven naar veel zelfvertrouwen, maar naar een hoge competentie. Het gevolg van een hoge competentie is echt vertrouwen.

Een groot zelfvertrouwen kan een gevolg zijn van een hoge competentie, maar vaker wel dan niet is het een dekmantel en gewoon een manier om zonder echte reden voor jezelf op te komen.

Geef daarom niet op als u depressief bent of een gebrek aan zelfvertrouwen voelt. Dit is een goed begin voor zelfverbetering.

Doe er alles aan om ervoor te zorgen dat de resultaten van uw inspanningen om competentie te vergroten door anderen worden opgemerkt. Het is wat ze van je denken dat je reputatie schept.

De auteur is van mening dat het verkeerd is om nu deel te nemen aan het modieuze non-conformisme. Integendeel, als je naar de mening van anderen luistert, feedback krijgt, doet dat je veel meer goed.

De werkgever of opdrachtgever beschouwt u als een geschikte werknemer als u bekwaam bent en bekwaamheid kunt aantonen, maar met mate zonder opscheppen. 

Hard en hard werken, consciëntieusheid is niet afhankelijk van vertrouwen.

De onzekerheid die je voelt voordat je gaat daten en daten, zal je helpen om aantrekkelijker, competenter en geschikt te worden als potentiële partner.

Om de persoon die je leuk vindt te interesseren, is het echter logisch om een ​​hoog zelfvertrouwen te simuleren, vooral bij de eerste dates. Dit kan door uw sterke punten te analyseren en na te denken over hoe u deze kunt gebruiken.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing

https://marketingbook.shop