Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

4 tips om jouw slaapkamer gezelliger te maken

4 tips om jouw slaapkamer gezelliger te maken 

Bij Be Inhouse maken we graag van jouw huis een thuis. Met inspiratie, tips en de leukste interieur producten zorgen wij dat jouw slaapkamer gezelliger er gezelliger uit komt te zien. Wij geven je aantal tips over hoe jij jouw slaapkamer leuker en gezelliger kan maken. 

  1. Leuke kussentjes 

Jouw slaapkamer is de plek waar jij tot rust komt. Door een leuk dekbedovertrek te kiezen lijkt jouw slaapkamer al een stuk vrolijker. Heb je een rustig dekbedovertrek gekozen? Dan kunnen kussentjes een extra warme sfeer geven aan jouw slaapkamer. Het is niet alleen comfortabel als je in bed ligt of zit, maar zorgt ook voor een verzorgde uitstraling in jouw slaapkamer. Maak je bed netjes op elke morgen, leg de kussentjes mooi neer en kleed het leuk aan met een dekentje over het voeteneinde. 

  1. Gebruik je bed als middelpunt 

Jouw bed is het centrale punt van jouw slaapkamer. Daar draait het allemaal om. Als je een grote slaapkamer hebt en ruimte hebt qua indeling, dan kun je jouw bed gebruiken als eyecatcher van je slaapkamer. Met vorige stap, een leuk dekbedovertrek en leuke kussentjes, heb jij al stappen gezet. Nu mag jij pronken met jouw bed door deze te gebruiken als eyecatcher. Je kan het bed ook nog verder versieren met een leuk dekentje of sprei over het voeteneinde. 

  1. Versier de muur 

De achterwand van jouw bed kan een ideale optie zijn om te versieren. Je kan ervoor kiezen om een mooie muurschildering te maken, foto behang of 3D behang van Be Inhouse. Zo geef jij een persoonlijk touch aan jouw slaapkamer door wanddecoratie. Een lege wand kan veel rust geven maar soms ook wat saai zijn. Het maakt de achterwand van jouw bed interessanter en brengt je interieur weer helemaal tot leven. 

  1. Kleed aan met interieur accessoires 

 

Ook de nodige woonaccessoires kunnen jouw interieur een boost geven. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kandelaar, gezellige lampen of een leuke vaas. Een sfeervolle lamp op je nachtkastje geeft net weer een sfeervolle uitstraling aan deze ruimte. Ook een vloerkleed kan erg mooi staan aan bijvoorbeeld het voeteneinde van je bed. Kies een mooie warme kleur voor extra sfeer in jouw slaapkamer. Benieuwd naar leuke opties voor woonaccessoires? Kijk dan op www.beinhouse.nl/

 

 

http://www.beinhouse.nl/