Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

4 tips om het beste uit je thuisdate te halen

Heb je behoefte aan een gezellige avond met jouw scharrel of zelfs potentiele nieuwe partner, maar heb je het gevoel dat je elkaar beter kan leren kennen als dit binnenshuis gebeurt? Organiseer dan een gezellige en romantische avond achter de voordeur! Wij geven je graag een aantal tips voor een perfecte avond. 

 

  1. Voorbereiding!

De voorbereiding van een thuisdate zou zeker prioriteit één moeten zijn. Zorg ervoor dat jouw woonkamer er tiptop uit ziet; haal de stofzuiger erdoorheen en ga met een doekje over de planken. Vergeet daarbij niet de keuken op te ruimen: vieze afwas geeft veel weg over een persoon en zou best een afknapper kunnen zijn! Naast het straktrekken van jouw optrekje, zou je natuurlijk ook extra voorbereidingen kunnen treffen door jouw woonkamer nog een stukje op te fleuren. Haal kaarsjes in huis en steek deze aan en als je een kachel of open haard hebt, zorg er dan voor dat deze al lekker is opgestoken op het moment van binnenkomst van je date! 

 

  1. Kook een heerlijk diner

Een verrassing waarmee je hoge ogen kan gooien is het klaarmaken van een heerlijk diner. Schort om en laat je kooktalent van zijn of haar beste kant zien! Je hoeft uiteraard niet de hele avond in de keuken te staan, dat zou immers erg ongezellig zijn. Er zijn op het internet veel gerechten te vinden die van tevoren bereid kunnen worden en enkel even opgewarmd dienen te worden in de keuken. 

 

  1. Movie time

Waarschijnlijk is het aan tafel hartstikke gezellig en blijf je het liefst nog uren kletsen voordat je elkaar misschien de kleding van het lijf wil trekken, maar helaas kan je een avond niet van tevoren plannen. Het kan best zijn dat jullie gesprekken na twee uurtjes aan tafel op beginnen te raken, tijd voor plan B dus! Onze tip: zorg ervoor dat je altijd een leuke film achter de hand hebt. Via Netflix, Pathé Thuis of Videoland zijn er eindeloos veel opties te vinden die perfect aansluiten op een date. Doe hier van tevoren vast onderzoek naar en kies er een aantal uit, het zou natuurlijk stom zijn als je een film voorstelt die jouw date al heeft gezien! 

 

  1. Where the magic happens 

Zoals eerder aangegeven, kan je aan avond nooit plannen. En daar is dan ook alles mee gezegd; het kan zo maar zijn dat jij en jouw date al na een aantal uurtjes de slaapkamer in duiken. Zorg er dan ook zeker voor dat jouw slaapkamer klaar is voor een spannende nacht! Frisse linnen? Check! Opgeruimd? Check! En mocht het nou een hele avontuurlijke nacht worden, is het natuurlijk nooit gek om te zorgen dat jouw seksspeeltjes klaarliggen (voorbinddildo, buttplug, dildo? Voor sommige vrouwen is niets te gek!).

https://www.sextoyland.nl/