Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

3 manieren om jouw dure eettafel te beschermen

Voor veel mensen is de eettafel nog steeds een belangrijk meubel in huis. Sommige mensen brengen haast nog meer tijd door aan de eettafel dan op de bank. Aan zo’n tafel worden vaak niet alleen maaltijden genuttigd, maar ook spelletjes gespeeld, geknutseld met de kinderen en ga zo maar door. Hoewel je al een simpele kleine eettafel voor enkele tientjes kunt kopen, kiezen veel mensen toch voor een wat duurdere eettafel, vooral wanneer de tafel intensief gebruikt wordt. Een goedkope eettafel die bij het in elkaar zetten al bijna in elkaar zakt is natuurlijk niks gedaan. Een dure eettafel kost meer, maar heb je ook veel langer plezier van. Hoe je jouw nieuwe aankoop het beste kunt beschermen? Dat lees je in deze blog, want hierin geven wij drie manieren om jouw dure eettafel te beschermen. Lees snel verder!

Onderzetters kunnen jouw tafel redden van lelijke kringen

Verreweg de meeste tafels raken beschadigd door hete pannen op tafel te plaatsen zonder onderzetter. Sommige mensen denken dat eventjes de pan op tafel zetten geen kwaad kan. Dit is echter helaas niet waar. Zelfs al ben je van plan de pan slechts heel kort op tafel te zetten, gebruik altijd een onderzetter! Ook drinkglazen, theeglazen en koffiemokken kun je het beste op een onderzetter plaatsen om lelijke kringen te voorkomen. Deze afdrukken krijg je maar moeilijk weer verwijderd.

Gooi er een mooi en praktisch tafelzeil op

Ook een tafelzeil kan jouw dure eettafel beschermen tegen kringen en afdrukken. Daarnaast beschermt een tafelzeil tegen onder andere krassen, penstrepen, lijmvlekken en dergelijke. Vooral wanneer je kleine kinderen hebt die nog weleens aan tafel willen knutselen kan een praktisch tafelzeil een hoop ellende voorkomen. 

Gebruik de tafel alleen om aan te eten

Een derde optie is om de tafel alleen te gebruiken om aan te eten. Maak bijvoorbeeld een aparte speelhoek voor de kinderen en haal een goedkoop bureau bij een woonwinkel als de Ikea waar ze helemaal op los mogen gaan. Een dergelijk bureau kan ook prima gebruikt worden om spelletjes aan te spelen. Zo weet je helemaal zeker dat jouw dure eettafel nog lang mooi zal blijven!

 

https://www.tafelzeil.nl/